Kopje koffie met

Food100 is een bijzonder netwerk van voedselverbeteraars bestaande uit gevestigde leiders en aanstormend talent. Het doel is om talent te koppelen aan invloed, om zo nieuwe initiatieven in de toekomst vorm te geven. Om talenten kennis te laten maken met de CEO hebben we het programma 'Een kop koffie met' in het leven geroepen. 

 

Aan de gevestigde leiders is gevraagd met welk aanstormend talent zij een kopkoffie willen drinken en willen kennis maken.

"Door jong en oud te verbinden

creëren wij impact"

Jonge talenten uit de Food100-lijst krijgen zo de kans om hun netwerk te vergroten, blikveld te verbreden en om een flinke dosis kennis op te doen. De CEO krijgt aan de andere kant een kijkje in de wereld van jong talent. Door jong en oud te verbinden creëren wij impact. Impact om het voedselsysteem te transformeren en verbeteren en mensen die daarmee bezig zijn vooruit te helpen.

 

Inmiddels hebben vele tientallen CEO’s – van kleine tot grote organisaties en bedrijven - aangegeven tijd vrij te willen maken voor de jongen talenten uit de Food100-lijst. Het programma geven jong en oud naar eigen inzicht vorm, maar het begint met een kopje koffie en een goed gesprek. De Food100-organisatie faciliteert de matchmaking. Op social media en op deze website zullen we hier regelmatig over berichten.

  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon

Nieuwe Kazernelaan 2-D42

6711 JC, Ede

Email: info@food100.nl

Telefoon: 0318-493132

Heb je vragen over de Food100? Mail of bel ons gerust!

Lees hier onze privacy policy

Contact

 ©Food100 2020